fbpx

Velkommen til Kompasso!

Hej og velkommen til Kompasso!

Fedt at du har lagt vejen forbi siden. Mit navn er Anders Møller og jeg er stifter og indehaver af Kompasso, der er et online marketing bureau beliggende i Århus. Der mangler stadig et par sektioner på siden, som vil komme blive lavet over de næste par uger. Bl.a. en “om”-sektion, hvor jeg vil fortælle en lille smule mere omkring mig selv, og hvorfor jeg bl.a. brænder for online markedsføring.

Tryllekunstner og SEO-nørd

Denne blog vil jeg i øvrigt benytte som et frirum, hvor jeg kan snakke om alt der har med online marketing og selvfølgelig SEO og adwords at gøre. Jeg vil prøve at gøre den så nyttig og informationsrig for dig, som læser, så jeg håber at du vil få en masse nytte af artiklerne!

Indtil da, kan jeg starte med at fortælle at jeg har arbejdet med SEO i snart 5 år. Interessen udsprang faktisk fra en anden hobby – jeg er nemlig tryllekunstner, og jeg satte mig for nogle år siden for, at overtage samtlige førstepladser, som har noget med søgeordet “tryllekunstner” at gøre. Det krævede en laaang og sej kamp, men til efter allerede et par måneder kunne jeg begynde at se resultaterne. Alle, der har arbejdet med SEO kender følelsen af hvor fedt og belønnende det er, endelig at se ens hjemmeside kravle stille og roligt op af i søgeresultaterne. Jeg gik bl.a. efter søgeordene “Tryllekunstner”, “Underholdning til fest”, “Tryllekunstner til konfirmation”, “Festlige indslag”, “Underholdning til julefrokost” etc. etc.

Da først søgeordene var blevet udvalgt begyndte selve arbejdet med at bringe siden til toppen. Man bliver kun ekspert på et område, hvis man får dyppet hænderne i det, og jeg begyndte derfor at arbejde med samtlige aspekter af SEO. Det betød bl.a. at selve den interne struktur og den tekniske on-page SEO blev ryddet op og forbedret. Samtidig skulle der skrives en masse content med de rette søgeord og den rette mængde billeder og video. Løbende med alt dette begyndte en af de vigtigste aspekter ved SEO – nemlig at linkbuilding delen. Til de af jer, der ikke er helt med på, hvad linkbuilding dækker over, så er det den essentielle disciplin at få andre hjemmesider til at linke tilbage til ens egen hjemmeside. Der er enormt mange teknikker til at få links ind til ens egen hjemmeside, og jeg vil ikke komme ind på dette nærmere her (det kommer der helt sikkert et seperat blogindlæg om i en nær fremtid!).

Det kræver en stor viden omkring SEO og Google at få sin hjemmeside til tops. På dette punkt hjalp det mig utrolig meget at være uddannet IKT-ingeniør fra Århus universitet. Herfra havde jeg en del værdifuld viden omkring emnet men derudover fik jeg også læst et hav af bøger og artikler igennem. Samtidig fik jeg ligeså stille opbygget et netværk af online specialister over hele landet, og dette netværk trækker jeg stadig ofte på den dag i dag.

Endelig! Det hårde slid har båret frugt

For at gøre en lang historie kort, så gav SEO-arbejdet (og i øvrigt også Facebook og adwords arbejdet) mig en helt enorm værdifuld indsigt i, hvad der får Google til at betragte en hjemmeside som stærk og dernæst rykker den op i søgeresultaterne. Det kæmpe kick man får når ens hjemmeside langt om længe rammer side 1 (for slet ikke at snakke om placering 3,2 og 1!) er så fedt, og det stod derfor hurtigt klart at jeg ville hjælpe andre med at opnå topplaceringer på Google!

Det var en lille smule omkring min historie, og hvordan jeg begyndte på online markedsføring. Hvis du er nysgerrig for at se hvordan det går med min tryllekunstner-hjemmeside så tager det dig faktisk kun én enkelt Googlesøgning: Min side ligger nemlig øverst på stort set samtlige søgeord med tryllekunstner inkluderet.

Hvis jeg også skal hjælpe dig og din forretning med at dominere side 1 på Google så send en forespørgsel eller giv mig et kald!

Skriv en kommentar