fbpx

3 SEO tricks, du kan bruge med det samme!

Herunder finder du tre simple, men ekstremt effektive SEO tips, som vil rykke din hjemmeside højere op i Google med det samme!

Når Google rangerer din hjemmeside, er der over 200 faktorer og signaler, som algoritmen vurdere, for at kunne placere din hjemmeside i søgeresultaterne. Jo bedre ens hjemmeside er optimeret jo højere vil man rangere i søgeresultaterne og jo flere besøgende – og dermed kunder vil man få ind på sin side.

Det kan virke uoverkommeligt at gå i gang med at optimere ens side, men der er en række simple tips og tricks, som du kan inkorporere på din side med det samme. Herunder får du tre SEO hemmeligheder som er simple, men ekstremt effektive. Har du brug for hjælp til at implementere dem eller har spørgsmål så ringer/skriver du bare.

Fun fact: Der har været 120.000 søgninger siden du begyndte at læse denne sætning.

1: Skab korrekte URLs

Navngiv dine URLer efter de søgeord, du gerne vil findes på. Hvis du har en hvidevare forretning, der sælger støvsugere, så er det vigtigt at din varekategori med støvsugere hedder noget med “https://eksempel.dk/Støvsuger” og ikke noget abstrakt som “https://eksempel.dk/p1%a=3”. Dette er uhyre vigtigt – på denne måde fortæller du Google hvilket søgeord du gerne vil findes på for en given side.

2: Skriv længere tekster

Et kort, men ikke desto mindre effektivt råd: Skriv længere tekster. Selvom du gerne vil keep it simple, så sætter Google pris på langt og velskrevet content. Faktisk så viser analyser at den gennemsnitlige 1. placering på Google har over 1000 ord. Så sæt dig godt til rette og lad tasterne gløde!

OBS: Når jeg skriver 1000 ord, så er det ikke på tværs af hele siden (Samlede antal ord på hele siden vil være meget højere). Det er 1000 ord på en given URL. I forlængelse af støvsuger-eksemplet ovenover ville det altså betyde at man bør skrive +1000 ord på undersiden https://eksempel.dk/Støvsuger. Hver enkel underside, man gerne vil rangere på bør altså have meget indhold.

1000 ord kan virke af meget, men 400 eller 500 ord vil man også kunne komme langt med.

3: Effektiv linkbuilding

Man deler generelt søgeoptimering op i 2 discipliner: on-page SEO og off-page SEO. Off-page SEO dækker over linkbuilding. Det er vigtigt at andre hjemmesider linker ind til din hjemmeside. Et link fra en anden hjemmeside fortæller Google at din side er værd at besøge. Jo flere links, jo stærkere står din side. Dette er en sandhed med modifikationer, får et link skal gerne komme fra en stærk hjemmeside. Jeg plejer at sige at ét link fra en stærk hjemmeside er ligeså meget værd (- eller mere værd) end 10.000 links fra svage spam hjemmesider.

Linkbuilding kan være svært at komme i gang med. Men bare rolig! Vi har samlet en liste med gratis og stærke links, som du kan lave til din hjemmeside med det samme!

Vil du have flere SEO tips?

Vil du endnu højere i Google? Tippene herover er kun en smagsprøve. Tilmeld dig vores mailliste herunder, og modtag med det samme de 10 vigtigste ting, du kan optimere på din hjemmeside med det samme! Når du tilmelder dig så vil du fremover modtage SEO tips og linkmuligheder til din hjemmeside.