fbpx

Gratis og Stærke Backlinks

Linkbuilding er en af de vigtigste faktorer, der kan få din side højere i Google. Jo flere stærke sider, der linker ind til din side jo bedre. Man kan optimere sin side nok så meget, men hvis der ikke er nogle sider, der linker ind til ens hjemmeside, så er det rigtig svært – for ikke at sige umuligt at slå sine konkurrenter i Googles søgeresultater.

SEO Fun Fact: Linkbuilding udgører mere end 50% af den samlede styrke, når Google bedømmer din hjemmeside. Linkbuilding er et MUST.

Links ind til ens side er altså helt essentielt for at stå stærkt på Google. Derfor kan du her på tilsendt vores guide med 5 stærke linkmuligheder du kan lave helt gratis. Hvis du vil have yderligere hjælp til din sides linkbuilding, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er blandt landets førende specialister indenfor området og har adgang til nogle af landets stærkeste links.

Skal vi hjælpe med din link building? Læs mere her.

Meld dig til vores SEO Hacks liste og modtag 5 stærke linkmuligheder

Udfyld dit navn og mail herunder og så vil du modtage vores 5 stærke linkmuligheder med det samme. Samtidig vil du herefter gratis modtage vores SEO Hacks og nye linkmuligheder en gang om måneden.

Og husk: Gratis links kan man komme langt med, men hvis man vil op på top 3 placeringerne i Googles søgeresultater, så kræver det ofte ekstra stærke links. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe med at få overtaget topplaceringerne i Google til din side.